Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2010 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА НОВИНИ ШОУ-БІЗНЕСУ
КАНАДСЬКИЙ ШКОЛЯР БІБЕР — АРТИСТ РОКУ
Поп-виконавець Джастін Бібер отримав звання «Артист року» на церемонії American Music Awards, що відбулася у Лос-Анджелесі. 16-річний музикант став наймолодшим із тих, кому присуджували цю нагороду, повідомляє lenta.ru. Бібер також отримав нагороди за «Прорив року», за найкращий поп/рок альбом і як найкращий виконавець у жанрі поп/рок. Юнак виграв у всіх номінаціях, у яких його згадували. Конкурентами Бібера в категорії «Артист року» були репер Емінем і співачки Кеша, Леді Гага і Кеті Перрі.

«Нічого собі. Це означає... Навіть не знаю, що сказати,— добирав слова Бібер.— У мене дивовижні шанувальники. Хочу подякувати своєму лейблу. Я хочу подякувати всім — мамі, татові, родині. Знаєте, можливість робити те, що роблю, виникла у мене півтора року тому. Мене помітив чоловік на ім'я Ашер Реймонд. У нього чудова кар'єра. Взагалі було б правильно запросити його сюди розділити цю нагороду зі мною. Він не лише мій наставник, а й мій друг і старший брат».
Після цих слів Ашер вийшов на сцену і обійняв Джастіна — це був один із найсентиментальніших моментів церемонії.
Емінем отримав дві нагороди — за найкращий альбом у жанрі реп/хіп-хоп і як найкращий виконавець у тому самому жанрі. Ашера відзначено як найкращого R&B-співака і за найкращий соул/R&B альбом. Ріанна стала найкращою R&B-співачкою, Леді Гага — найкращою виконавицею в жанрі поп/рок, а Тейлор Свіфт — найкращою виконавицею кантрі. Найкраща група поп/рок — Black Eyed Peas. Кантрі-група Lady Antebellum завоювала нагороду у своїй жанровій номінації. Найкращим латиноамериканським артистом названо Шакіру.

ЗІРКА КРІСТІНИ АГІЛЕРИ
На Алеї слави в Голлівуді з'явилась нова зірка — 2432-га за ліком — її отримала американська співачка Крістіна Агілера. Почесний знак розмістили навпроти Hard Rock Cafe, повідомляє tsn.ua.
На урочистій церемонії відкриття були присутні близько тисячі шанувальників співачки. Агілера подякувала їм за підтримку і порадила завжди бути амбітними. 29-річна виконавиця також висловила особливу подяку своїй матері.
Відкриття зірки відбулося напередодні прем'єри фільму Агілери «Бурлеск». Це — дебют співачки на великому екрані. Вона грає дівчину, котра виросла у прийомній сім'ї й вирушає з провінції до Лос-Анджелеса у пошуках успіху. У стрічці також знялася співачка Шер.
Нині Агілера дає концерти на підтримку четвертого студійного альбому Bionic, що з'явився у продажу влітку.
Додамо, що Крістіна розлучається з чоловіком, музичним продюсером Джорданом Братманом, із яким прожила у шлюбі п'ять років.
також у паперовій версії читайте:
  • НАГОРОДЖЕНО ЗА ВНЕСОК У РОЗВИТОК КІНО
  • РЕЙТИНГИ НАЙПРИВАБЛИВІШИХ
  • У США ВРУЧИЛИ ТЕЛЕПРЕМІЮ «ЕММІ»
  • «ГАРРІ ПОТТЕР» ПОБИВ ВЛАСНИЙ РЕКОРД
  • ПІРС БРОСНАН ЗНОВУ ХОЧЕ СТАТИ АГЕНТОМ РОЗВІДКИ
  • МУЛЬТФІЛЬМИ-НОМІНАНТИ НА ПРЕМІЮ «ОСКАР»
  • ПОЧАЛИСЯ ЗЙОМКИ НОВОГО СЕЗОНУ «СІМПСОНІВ»
  • ДРУГИЙ АЛЬБОМ СЬЮЗАН БОЙЛ ПОВТОРИВ ДОСЯГНЕННЯ THE BEATLES

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».