Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2010 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА НОВИНИ ШОУ-БІЗНЕСУ
ВИХОДИТЬ НОВИЙ АЛЬБОМ МАЙКЛА ДЖЕКСОНА
Новий альбом Майкла Джексона отримав назву «Майкл». Збірник раніше не відомих пісень вийде 14 грудня на лейблі Epic Records. Його можна замовити на сайті michaeljackson.com, повідомляє tsn.ua.
Згідно з офіційною заявою, «Майкл» — це збірка нещодавно завершених композицій, над якими Джексон працював «усюди — від будинку свого друга в Нью-Джерсі до студій в Лас-Вегасі й Лос-Анджелесі».

Першою прем'єрою з альбому стала пісня Breaking News, написана 2007 року вдома у неназваного друга Джексона. Її доведено до остаточного вигляду вже після смерті виконавця. Однак родичі Майкла сумніваються, що нова пісня належить саме королю поп-музики і що на запису звучить його голос. Тедді Райлі, продюсер і впродовж багатьох років менеджер Джексона, спростовує подібні заяви і наполягає на достовірності голосу співака.
Збірка «Майкл» стане однією із серії дисків, які виходитимуть протягом найближчих семи років. Передбачається, що Джексон залишив близько ста композицій, яких ніколи не видавали. Деякі з цих треків датуються 1980 роками.
Додамо: Джекі Джексон, брат Майкла, у своїй новій пісні використав фрагмент із виступу короля поп-музики. Композиція, в якій звучить його голос, називається We Know What's Going On. Її видасть у вигляді синглу незалежний лейбл Siggy Music, повідомляє 24tv.com.ua. Слова Майкла Джексона, які потрапили у пісню, записані 2002-го. Співак промовляє такий текст: «Разом ми зуміємо змінити цей світ, позбавити його від расизму, забобонів і страху».
We Know What's Going On — перший сольний запис Джекі Джексона за 21 рік. Попередній сингл Cruzin виконавець випустив у жовтні 1989-го. Того ж року вийшла єдина сольна платівка Джекі — Be the One.

АНТОНІО БАНДЕРАС ВІДКРИВ ВЛАСНУ ФОТОВИСТАВКУ
У Мадриді в Інституті Сервантеса відкрито виставку фотографій знаменитого актора Антоніо Бандераса, повідомляє tsn.ua. Основною темою колекції робіт під назвою «Секрети на чорному» стали жінки.
Сім фотографій з 23 експонатів продадуть на аукціоні, виручені кошти спрямують на доброчинність.
Як повідомили організатори, з Мадрида виставка переїде до Буенос-Айреса, а потім Ріо-Де-Жанейро.
Антоніо давно захоплюється фотографією. Нещодавно він став послом доброї волі Програми розвитку ООН. На думку організації, популярність актора допоможе йому звернути увагу світу на такі проблеми, як бідність, епідемії, забруднення довкілля і дискримінація жінок.
також у паперовій версії читайте:
  • РОБЕРТ ДЕ НІРО ОТРИМАЄ «ЗОЛОТИЙ ГЛОБУС»
  • ГОЛЛІВУД І БОЛЛІВУД ДОМОВИЛИСЯ СПІЛЬНО РОБИТИ КІНО
  • ДЖОННІ ДЕПП ЗІГРАЄ ВАМПІРА
  • УШАНУВАЛИ ФРЕНСІСА ФОРДА КОППОЛУ
  • СЮЗАН БОЙЛ ВИПУСТИЛА ПЕРШИЙ ВІДЕОКЛІП
  • НАЙБАГАТШІ ЖІНКИ ГОЛЛІВУДУ
  • МЕРЛІНА МЕНСОНА ВИЗНАЛИ НАЙСТРАШНІШИМ
  • БРЮС ЛІ ПОВЕРНУВСЯ НА КІНОЕКРАНИ

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».