Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2010 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА НОВИНИ ШОУ-БІЗНЕСУ
«ДОКТОР ГАУЗ» ШКІДЛИВИЙ ДЛЯ ЗДОРОВ'Я
Американські вчені стверджують, що телесеріали про роботу лікарів, такі як «Доктор Гауз» і «Анатомія Грей», можуть негативно позначитися на здоров'ї глядачів. У дослідженні, опублікованому в журналі Mass Communication and Society, йдеться про те, що серіали, присвячені переважно рідкісним і незвичайним захворюванням, змушують глядачів уважніше ставитися до власного здоров'я і підвищують страх захворіти на важку недугу. Подібні іпохондричні думки погіршують якість життя, не даючи людині отримувати задоволення від нього.

Такого висновку дослідники дійшли після того, як опитали 274 студенти коледжу зв'язку при Алабамському університеті щодо захоплення медичними серіалами і почуття задоволення від життя. Як пояснила керівник дослідження професор Іньцзяо Є, подібну закономірність виявили у молодих здорових людей у віці від 18 до 31 року. Тому негативний вплив медичних серіалів на якість життя населення загалом може виявитися значно глибшим.
Зазначимо, що «Доктор Гауз» шкодить здоров'ю не тільки глядачів, а й акторів. Виконавець головної ролі Х'ю Лорі торік зізнався, що через кульгавість його героя у нього в реальному житті виникли проблеми зі здоров'ям. Актор навіть думав через це залишити проект, однак поки не наважився.

ГАРРІ ПОТТЕР: ПРИГОДИ НЕ ЗАКІНЧИЛИСЯ
Роман-епопея про Гаррі Поттера може отримати продовження, повідомляє 24tv.com.ua. Письменниця Джоан Роулінг зізналася американській телеведучій Опрі Вінфрі, що можлива поява ще однієї книжки про юного чарівника.
«Мені подобається писати книжки, маю творити їх для свого душевного здоров'я»,— пояснила Роулінг.
Письменниця розповіла, як важко їй було прощатися зі своїм персонажем. Поставивши крапку в останньому романі про Гаррі Поттера, вона навіть розплакалася.
Британська авторка настільки полюбила свого героя, що навіть колись відмовила Майклові Джексону, коли той запропонував їй поставити мюзикл за мотивами книжки. Роулінг вирішила, що в мюзиклі не вдасться передати відповідну атмосферу роману.

ПІСНІ, ЯКІ ЗМУШУЮТЬ ЧОЛОВІКІВ ПЛАКАТИ
Компанія PRS for Music провела опитування і склала список пісень, що змушують чоловіків плакати. Топ-10 очолила група REM із композицією Everybody Hurts з альбому Automatic for the People (1992), повідомляє tsn.ua.
На другому місці — пісня Еріка Клептона Tears in Heaven. Третій рядок посів Леонард Коен із композицією Hallelujah.
Далі йдуть (з четвертого до десятого місця): Nothing Compares-2 (Шинед О'Коннор), With or Without You (U2), The Drugs Don't Work (The Verve), Candle in the Wind (Елтон Джон), Streets of Philadelphia (Брюс Спрінгстін), Unchained Melody (Тодд Дункан) і Angels (Роббі Вільямс).
також у паперовій версії читайте:
  • СУД ЗАЛИШИВ БРІТНІ СПІРС ПІД ОПІКОЮ БАТЬКА
  • UNIVERSAL ПЕРЕЗНІМЕ «БІЛОСНІЖКУ»
  • НАПИШЕ КНИЖКУ ПРО СВОЄ СІМЕЙНЕ ЖИТТЯ
  • НАЙСТИЛЬНІША ДІВЧИНА БРИТАНСЬКИХ ОСТРОВІВ
  • «ЗОРЯНІ ВІЙНИ» ПЕРЕКОНВЕРТУЮТЬ У 3D
  • ФІЛЬМ ПРО СТВОРЕННЯ FACEBOOK — ЛІДЕР ПРОКАТУ В США
  • ВОКАЛІСТКИ ABBA ВОЗЗ'ЄДНАЮТЬСЯ
  • РАДИКАЛЬНО ЗМІНИТЬ СВІЙ КІНООБРАЗ

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».