Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2010 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА СПОРТ
«КЛАСОВА» РІЗНИЦЯ
Київські динамівці впевнено стартували в третьому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів УЄФА. На своєму полі підопічні Валерія Газзаєва розгромили бельгійський «Гент» із рахунком 3:0. Таким чином, матч-відповідь, який відбудеться 4 серпня, має багато шансів перетворитися на формальність.

Бельгійський віце-чемпіон приїхав до Києва в дещо послабленому складі. Уболівальники «Динамо» теж мали підстави для хвилювання, приміром щодо воротарської позиції — 35-річний Олександр Шовковський лікує травму плеча, Денис Бойко ще почувається не до кінця впевненим (це показав поєдинок із його колишньою командою — «Оболонню» в першому турі чемпіонату України), а щойно придбаний у Запоріжжі екс-«металург» Максим Коваль, попри феноменальний поєдинок проти «Шахтаря», ще надто юний.
Проте гра, хоч і була напружена, все ж подарувала більше радісних миттєвостей. На 19-й хвилині після помилки голкіпера бельгійського клубу Йоргачевича на виході (чому посприяв Денис Гармаш) майже у порожні ворота влучив Андрій Ярмоленко.
Наступний м’яч довелося чекати понад годину ігрового часу. На 80-й хвилині Андрій Шевченко класно зіграв у «стіночку» з Гармашем і з відносно гострого кута пробив повз воротаря — 2:0.
На доданих арбітром хвилинах апетитну крапку в матчі поставив Роман Зозуля, який вийшов на заміну. Класну передачу у відрив молодому форвардові видав Шевченко, і Зозуля класно реалізував вихід сам на сам (3:0).
Жеребкування вирішальної кваліфікаційної стадії Ліги чемпіонів відбудеться 6 серпня.
також у паперовій версії читайте:
  • «ДИНАМО» ПРОПУСКАЄ... І ВИГРАЄ
  • ПЕРЕМОЖЦІ І «ЛУЗЕРИ» ФУТБОЛЬНОГО СВЯТА
  • ФРАНЦУЗЬКИЙ КОРОЛЬ КОНТАДОР
  • ВІДРОДЖЕННЯ «ФЕРРАРІ»

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».