Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2010 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА СПОРТ
ЄВРОКУБКИ: ГОТОВНІСТЬ НОМЕР ОДИН
Поновлення футбольних змагань на внутрішній арені ненабагато випередив старт міжнародного сезону. Першими вирушили на штурм європейських вершин футболісти львівських «Карпат». Зелено-білі у другому кваліфікаційному раунді Ліги Європи здійснили успішну далеку мандрівку.

В Ісландії підопічні Олега Кононова зіграли зі столичним «Рейк'явіком» і закономірно перемогли з рахунком 3:0. Усі три м'ячі львів'яни забили по перерві.
Перша ж атака «Карпат» у другому таймі завершилася відмінним ударом Гурулі з 16-метрової лінії — гості повели 1:0. Цей гол ніби зняв важкий тягар із плечей підопічних Кононова. Вони заграли весело та розкуто, і вже за п'ять хвилин Кожанов, як це він дуже часто робив у чемпіонаті України, промчав правим флангом і виклав м'яча на ногу Андрію Ткачуку. Останній з району 11-метрової позначки не схибив — 2:0.
Ще за шість хвилин «Карпати» зняли питання щодо підсумку цієї зустрічі та й протистояння загалом. Головний львівський майстер «стандартів» Гурулі подав від кутового, а бразилець Батіста головою увігнав м'яч у сітку воріт.
Учора зелено-білі провели домашній поєдинок проти ісландців і точно дізналися ім'я свого наступного суперника. Власне, щодо опонента в третьому раунді кваліфікації Ліги Європи галичани навряд чи мали сумніви вже після жеребкування минулої п'ятниці. Опонентом «Карпат» має стати переможець пари «Зестафоні» (Грузія) — «Дукла» (Словаччина). У першому матчі грузинський клуб, як і «Карпати», виграв з рахунком 3:0. Щоправда, зробив це «Зестафоні» на домашній арені.
Ще один український учасник Ліги Європи приєднується до відбору на стадії третього кваліфікаційного раунду. 29 липня і 5 серпня дніпропетровський «Дніпро» зустрінеться з переможцем пари «Діффенданж» (Люксембург) — «Спартак» (Сербія). Перший матч цих команд завершився внічию з рахунком 3:3.
«Дніпро» 29 липня зіграє на виїзді, натомість «Карпати» мають цього дня приймати свого опонента.
Що ж до найпрестижнішого турніру, то в третьому відбірному раунді Ліги чемпіонів УЄФА динамівці Києва зіграють із бельгійським «Гентом». Уже наступного вівторка підопічні Валерія Газзаєва прийматимуть віце-чемпіона Бельгії, а на початку серпня зіграють на виїзді.
також у паперовій версії читайте:
  • ПЕРЕМОЖЦІ І «ЛУЗЕРИ» ФУТБОЛЬНОГО СВЯТА
  • ГРАНДИ ПРОПУСТИЛИ ТАНДЕМ

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».