Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2010 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА НОВИНИ ШОУ-БІЗНЕСУ
РЕЙТИНГ НАЙБАЖАНІШИХ РОСІЙСЬКИХ АКТОРІВ
Активні користувачі «В Контакті» склали рейтинг найпривабливіших російських акторів, повідомляє tsn.ua. Топ створено за підсумками опитування випадкових учасників соціальної мережі. На їхні акаунти надіслали запитання: назвіть найсексуальнішого, на ваш погляд, актора російського кіно. Хоч варіантів відповідей не пропонували, але більшість користувачів зійшлася у своїх симпатіях.

Перше місце за підсумками опитування посів Олег Меньшиков. Актор підкорив серця мільйонів жінок ролями у фільмах «Сибірський цирульник» і «Стомлені сонцем».
На другому місці опинився актор Костянтин Хабенський. З мінімальним розривом голосів третє місце дісталося Олексію Чадову. Його ролі у стрічках «Дев'ята рота», «Спека» і двох частинах картини «Кохання у великому місті» не залишили жінок байдужими.
Михайло Пореченков і Сергій Безруков розташувалися відповідно на четвертій і п'ятій позиціях рейтингу. Шосту сходинку зайняв актор Олександр Домогаров. Слідом за ним — зірка фільму «Ліквідація» Володимир Машков.
Восьме місце учасники опитування віддали Гоші Куценку. Він запав у жіночі душі після виходу на екрани картин «Дикуни» та «Кохання-зітхання». Зірка фільму «Пітер-ФМ» Євген Циганов — на дев'ятому місці. Десятку замикає Дмитро Нагієв.

ЗАРОБИВ МІЛЬЯРД ДОЛАРІВ ПІСЛЯ СМЕРТІ
Через рік після смерті поп-короля Майкла Джексона статок його спадкоємців збільшився на мільярд доларів і дорівнює ВВП такої африканської держави як Джибуті, повідомляє utro.ua із посиланням на британське видання The Guardian.
Сума, виручена з продажу компакт-дисків виконавця, становить 383 млн дол., тоді як виручка з прокату документального фільму This Is It перевищила 400 млн. Із сім'єю Джексона також підписано новий контракт на перевипуск компакт-дисків співака, оцінений в 31 млн дол. За цією угодою компанія Sony Music Entertainment протягом семи років випускатиме останні десять альбомів поп-зірки.
Звукозаписувальна компанія Mijac, що належала Майклові Джексону, оцінюється на ринку в 150 млн дол. Лише за останній рік вона заробила понад 50 млн.
Джексону також належала половина акцій компанії Sony/ATV, які після смерті співака перейшли його родині. Крім того, мати Майкла написала спогади про покійного сина під назвою Never Can Say Goodbye. Книга з фотографіями із сімейного архіву надійшла в продаж.
також у паперовій версії читайте:
  • ЕКРАНІЗУЮТЬ МІКС «МАТРИЦІ» Й «АВАТАРА»
  • ЦЕРЕМОНІЮ ВРУЧЕННЯ «ОСКАРІВ» МОЖУТЬ ПЕРЕНЕСТИ
  • НОВИЙ ФІЛЬМ ПРО МОЛОДІ РОКИ БРЮСА ЛІ
  • ПОЧАЛИСЯ ЗЙОМКИ «ПІРАТІВ КАРИБСЬКОГО МОРЯ-4»
  • LADI GAGA ЗАПИСАЛА ДРУГИЙ АЛЬБОМ
  • МЕГАН ФОКС РЕКЛАМУЄ БІЛИЗНУ ARMANI
  • ЗБЕРЕЖУТЬ ДЛЯ ІСТОРІЇ
  • ДЕМІ МУР «РОЗПОВІСТЬ» ПРО ФІНАНСОВУ КРИЗУ

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».