Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2010 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА СУСПІЛЬСТВО
ОПОЗИЦІЯ СТВОРИЛА КОМІТЕТ ЗАХИСТУ УКРАЇНИ
Представники позапарламентських і парламентських політичних сил у понеділок підписали установчий акт про створення Комітету захисту України для координації спільних дій у відстоюванні національних інтересів держави, передає УНІАН.

Підписи поставили керівники та представники семи парламентських партій: партії «Батьківщина», Народного руху України, Європейської партії України, Української соціал-демократичної партії, Партії захисників Вітчизни, партії «Реформи і порядок» та «Народної самооборони».
Із позапарламентських партій ініціативу підтримали ВО «Свобода» і Українська партія.
«Організаційною основою комітету є його всеукраїнський характер, участь громадян, рівність представництва політичних партій та громадських організацій, координації їхніх дій як у центрі, так і на місцях»,— йдеться в акті.
Координатором організації підписанти одноголосно затвердили письменника Дмитра Павличка.
Створення комітету підтримали УРП «Собор», «Наша Україна» та «Українська платформа». Їхнє керівництво зазначило, що остаточне рішення з надання згоди у вигляді підпису буде ухвалено днями після засідання активу цих сил.
Партія «Громадянська позиція» Анатолія Гриценка підтримала ініціативу, але потім її керівник відмовився формально підтвердити відповідне рішення. Гриценко мотивував це тим, що на офіційному сайті Юлії Тимошенко знайшов інформацію — саме вона є лідером об’єднаної опозиції, хоча офіційно такими повноваженнями її поки ніхто не наділяв.

[an error occurred while processing this directive]
[an error occurred while processing this directive]

[an error occurred while processing this directive]
також у паперовій версії читайте:
  • АУДИТ РОБОТИ УРЯДУ ТИМОШЕНКО
  • ПРІОРИТЕТИ ДЛЯ УКРАЇНИ
  • У БРИТАНІЇ КОАЛІЦІЙНИЙ УРЯД
  • В ІНТЕРНЕТ — ЗА ПАСПОРТОМ

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».