Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2010 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА НОВИНИ ШОУ-БІЗНЕСУ
FORBES НАЗВАВ НАЙПРИБУТКОВІШІ ТЕЛЕШОУ
Журнал Forbes визначив найприбутковіші американські шоу року. Найуспішнішим виявилося популярне шоу «Американський ідол» на телеканалі Fox, українським і російським аналогом якого є «Фабрика зірок». Дев'ятий сезон змагання між непрофесійними співаками щонеділі збирають біля екранів 25 мільйонів глядачів.

Щопівгодини показу приносять телекомпанії близько 8,1 мільйона доларів, які платять за свої ролики рекламодавці. За двогодинний епізод сума прибутку перевищує позначку в 32 мільйони доларів, повідомляє РІА «Новости».
До трійки найпривабливіших для рекламодавців передач також потрапило комедійне шоу «Два з половиною чоловіки» на каналі CBS. Ця програма за півгодини збирає від реклами 3,1 мільйона доларів.
Третє місце в рейтингу авторитетного видання посіла драма Fox-24. Кожен її епізод приносить прибуток шість мільйонів доларів.
Серед шоу в списку «найкасовіших» значаться також «Ті, що вижили» (у нас — «Останній герой») і «Танці з зірками».
Найдорожчим рекламним часом у США вважають вечір четверга, особливо якщо програма передбачає молодіжну глядацьку аудиторію.

ЗАПИС ПРЕС-КОНФЕРЕНЦІЇ THE BEATLES ПІДЕ З МОЛОТКА
Рідкісний запис прес-конференції The Beatles, зроблений 17 серпня 1966 року в Торонто, виставлено на аукціон Bonhams. Орієнтовна вартість 14-хвилинного матеріалу — 25 тисяч доларів, повідомляє tsn.ua.
Запис зробив канадський фотограф Пол Хуріган, коли працював репортером у газеті The Spectator. Одразу після прес-конференції він розраховував виручити за нього 50 доларів, проте жодна з радіостанцій не погодилася виплатити йому цю суму.
У результаті він так і не продав запис, касета зберігалася у нього вдома. 2008-го, коли Пол дізнався про те, що записаний на концерті The Beatles бутлег купили за 30 тисяч доларів, то почав шукати стару касету і виявив її в коробці з-під сигар.
В описі лота на сайті аукціону зазначено, що цей запис вважають єдиним аудіо, що збереглося з тієї прес-конференції у готелі King Edward Hotel.
Торги відбудуться в Лос-Анджелесі 13 червня. Крім касети, до лота також входять дві котушки, на які скопійовано запис, і два CD-диски.
також у паперовій версії читайте:
  • КРІСТІНА АГІЛЕРА— ПОСОЛ ДОБРОЇ ВОЛІ ООН
  • ЗІРКА З ПОМИЛКАМИ
  • КІНО ПРО БОЙОВОГО КОНЯ
  • СВІТОВИЙ РЕКОРД ВАРТОСТІ ТВОРІВ МИСТЕЦТВА
  • ЗНІМАТИМЕ СТЕРЕОФІЛЬМ НА МАРСІ
  • PEOPLE СКЛАВ СПИСОК НАЙКРАСИВІШИХ ЛЮДЕЙ
  • НА МІСЦІ ЗЙОМОК «ДІАМАНТОВОЇ РУКИ» БУДЕ ПАМ'ЯТНИК

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».