Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2010 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА НОВИНИ ШОУ-БІЗНЕСУ
МАЛЕНЬКИЙ ТОВСТУН ІЗ ТАЙВАНЮ МОЖЕ СТАТИ ДРУГОЮ СЬЮЗАН БОЙЛ
Молодий виконавець із Тайваню може повторити долю непоказної домогосподарки Сьюзен Бойл, котра стала світовою зіркою після шоу «Британія шукає таланти», повідомляє lenta.ru. Адже йому також удалося практично «з нуля» завоювати любов публіки попри непоказну зовнішність. Пісенний номер «смішного товстуна» Лінь Юй-Чуня вже став сенсацією в Інтернеті. Його ролик на YouTube набрав близько двох мільйонів переглядів.

24-річний тайванець, який брав участь в азійському пісенному конкурсі Super Star Avenue, підкорив глядачів і суддів виконанням відомої пісні Вітні Х'юстон I Will Always Love You з фільму «Охоронець». Хоча він також уміє пародіювати голоси Мерайї Кері та Селін Діон.
Лінь Юй-Чунь до порівняння з Бойл ставиться спокійно і додає, що участь в Avenue to Stardom змінила його життя і тепер у нього з'явилося більше впевненості для продовження співочої кар'єри.
За словами Ліня, раніше він комплексував через свою надмірну вагу й глузування однолітків. Через це часто зачинявся у своїй кімнаті, де наспівував пісні Селін Діон і Мерайї Кері.
Якщо Ліню Юй-Чуню пощастить перемогти у шоу Avenue to Stardom, він отримає приз — мільйон доларів. Поки звукозаписувальні компанії не зацікавилися його талантом.

БРИТАНЦІ НАЗВАЛИ НАЙКРАЩІ ЖІНОЧІ РОЛІ В ІСТОРІЇ КІНО
Британський журнал Radio Times опитав майже дві тисячі співвітчизників, аби визначитися з найкращими жіночими ролями у кіно. Жінок і чоловіків опитували окремо. Як і очікувалося, думки статей розділилися, повідомляє Showbiz.com.ua.
Жіноча частина населення найкращою назвала роль Одрі Хепберн у фільмі «Сніданок у Тіффані». У чоловічому рейтингу вона посіла п'яте місце, а перше дісталось Урсулі Андресс за роль у стрічці «Доктор Ноу».
Список лідерів за жіночою версією: Одрі Хепберн — «Сніданок у Тіффані», Джулі Ендрюс — «Звуки музики», Джулі Ендрюс — «Мері Поппінс», Джуді Гарленд — «Чарівник країни Оз», Джулія Робертс — «Красуня» і за чоловічою: Урсула Андресс — «Доктор Ноу», Сігурні Вівер — «Чужий», Керрі Фішер — «Зоряні війни», Джейн Фонда — «Барбарелла», Одрі Хепберн — «Сніданок у Тіффані».
також у паперовій версії читайте:
  • «СУТІНКИ» ГІДНІ «ОСКАРА»
  • КРІСТІНА АГІЛЕРА ЗМІНИЛА ЗВУК ТА ІМІДЖ
  • ЗІРКА «СЕКСУ У ВЕЛИКОМУ МІСТІ» ЗАПУСТИТЬ РЕАЛІТІ-ШОУ ПРО МИСТЕЦТВО
  • НАЙПОПУЛЯРНІША АРТИСТКА ДЕСЯТИЛІТТЯ
  • ВЕРСАЛЬ ЧЕКАЄ НА БОНДА
  • ПОРАДУВАЛА ШАНУВАЛЬНИКІВ «ПОТТЕРІАНИ»
  • ЮНА АМЕРИКАНКА ЗАВОЙОВУЄ БРИТАНІЮ
  • ХАРРІСОН ФОРД ВОЮВАТИМЕ З ЧУЖИМИ

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».