Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2010 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА НОВИНИ ШОУ-БІЗНЕСУ
КІНО — ДЛЯ ЗАРОБІТКУ, ТЕАТР — ДЛЯ ДУШІ
Дедалі популярнішим трендом у Голлівуді стає участь кінозірок у театральних проектах на Бродвеї. В одній з найпомітніших новинок сезону — постановці «Відрубування руки у Спокейні» — головну роль зіграє знаний голлівудський актор Крістофер Вокен, повідомляє 24tv.com.ua. Режисер п'єси — Мартін МакДонах, відомий широкій публіці як автор фільму «Одного разу в Брюґе».

Крістофер Вокен на Бродвеї не новачок. Актор зізнається — в театрі його приваблює живий зв'язок із публікою — щовечора усе інакше. До того ж театральна сцена — це виклик для кожного актора.
«Праця на сцені відрізняється від кінозйомок. На знімальному майданчику завжди можна повторити якийсь епізод. А в театрі у вас є лише один шанс. Спробувати зіграти інакше ви зможете вже наступного дня. Це дисциплінує. Все, як у спорті — у вас є тільки певний час на виконання певної дії»,— наголошує актор.
Повертається на Бродвей і Алісія Сілверстоун, котра стала відомою завдяки ролі Робін, дівчини Бетмена. На бродвейській сцені акторка з'явиться у п'єсі про військову фотожурналістку. Про свій театральний досвід Сілверстоун завжди розповідає із захопленням.
«Під час репетицій відчуваю повагу та захоплення людьми, з якими мені там доводиться співпрацювати. Усі вони надзвичайно талановиті. Я рада, що маю нагоду попрацювати з мистецьким матеріалом. Адже у фільмах не завжди дістається цікава роль»,— говорить Алісія.
Мода на Бродвей не обминула і зірок музичної сцени. Найпростіший спосіб долучитися до театрального світу для них — стати продюсером. Таким шляхом пішов Елтон Джон. У продюсерську команду також об'єдналися репер Jay-Z і акторське подружжя Віла Сміта і Джади Пінкет Сміт. Їхній проект — мюзикл, присвячений музикантові Фелу Куті.
також у паперовій версії читайте:
  • ГОЛЛІВУД ЧЕКАЄ ДОЗВОЛУ НА ЕКРАНІЗАЦІЮ РОМАНУ
  • ЗІРКИ «ГАРРІ ПОТТЕРА» ЗАРОБЛЯЮТЬ НАЙБІЛЬШЕ
  • ФОТОГРАФІЇ КОРОЛЯ ПОП-АРТУ РОЗДАЛИ БЕЗПЛАТНО
  • НАЙДОРОЖЧИЙ ТВІР МИСТЕЦТВА
  • ЗНІМЕ СТРІЧКУ ПРО КІТА РІЧАРДСА
  • ПЕРШІ ГАСТРОЛІ
  • НАЙГІРШИЙ ФІЛЬМ УСІХ ЧАСІВ І НАРОДІВ
  • НАЗВАНО НАЙСТРАШНІШИХ КІНОЛИХОДІЇВ

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».