Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2010 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА НОВИНИ ШОУ-БІЗНЕСУ
НОВІ «МИСЛИВЦІ ЗА ПРИВИДАМИ» БУДУТЬ У 3D-ФОРМАТІ
Третю частину фільму «Мисливці за привидами» знімуть у стереоскопічному форматі, повідомляє tsn.ua. Зйомки розпочнуться влітку, за постановку відповідатиме автор перших серій Айвен Рейтман. Картину створять на основі сценарію, підготовленого актором Деном Екройдом і продюсерами телесеріалу «Офіс» Лі Ейзенберг та Джин Ступнітські.

Один із учасників проекту Гарольд Рейміс розповів, що сюжет третього фільму будуватиметься навколо молодих мисливців, яким нададуть допомогу прославлені ветерани. Передбачається, що всі актори, що знімалися в двох оригінальних картинах, повернуться на майданчик. Прем'єру заплановано на травень 2011 року.
Перший фільм «Мисливці за привидами», що вийшов на екрани в червні 1984-го, за вартості 30 млн доларів зібрав у прокаті понад 200 млн. Головні ролі в ньому грали Гарольд Рейміс, Білл Мюррей, Ден Екройд, Ерні Хадсон і Сігурні Вівер.

«БЕЗСЛАВНІ ВИРОДКИ» СПОДОБАЛИСЯ КІНОАКТОРАМ
Гільдія кіноакторів США назвала стрічку культового режисера Квентіна Тарантіно «Безславні виродки» найкращим фільмом минулого року, повідомляє NEWSru.ua. 16-та щорічна церемонія вручення нагород найбільшої профспілки Голлівуду, котра об'єднує понад 120 тис. професіоналів на Західному і Східному узбережжі Сполучених Штатів, відбулася в Лос-Анджелесі.
Крім основного призу, стрічка, в якій головну роль виконав Бред Пітт, також удостоєна нагороди за найкращий добір акторів.
Найкращим кіноактором визнано Джеффа Бріджеса, котрий зіграв головну роль виконавця музики кантрі у фільмі «Божевільне серце». Найкращою актрисою стала Сандра Баллок за роботу в картині «Невидимий бік».
Експерти вважають нагороди Гільдії кіноакторів своєрідним барометром настроїв членів Американської академії кіномистецтва, яка роздає «Оскари».
А от Гільдія продюсерів США, 21-ша церемонія нагородження призами якої відбулася також о цій порі у Лос-Анджелесі, віддала перевагу стрічці «Повелитель бурі» Кетрін Бігелоу.
Гільдія продюсерів США — некомерційна професійна організація, що з'явилася 1950 року, нині об'єднує близько чотирьох тисяч осіб і представляє їхні інтереси.
також у паперовій версії читайте:
  • ПОПОВНЕННЯ В МУЗЕЇ МАДАМ ТЮССО
  • ТІМ БЕРТОН ВІЗЬМЕТЬСЯ ЗА «СПЛЯЧУ КРАСУНЮ»
  • ДЕВ'ЯТЬ ІНОЗЕМНИХ СТРІЧОК БОРОТИМУТЬСЯ ЗА «ОСКАР»
  • МЕЛ ГІБСОН ЗАЦІКАВИВСЯ ВІКІНГАМИ
  • ГУРТ SCORPIONS ІДЕ ЗІ СЦЕНИ
  • «БЕРЛІНАЛЕ» ВІДКРИЄ ФІЛЬМ КИТАЙСЬКОГО РЕЖИСЕРА
  • КАЙЛІ МІНОУГ ПРИКРАСИЛА СОБОЮ VOGUE
  • ЧЕТВЕРТИХ «ПІРАТІВ» ЗНІМАТИМУТЬ НА ГАВАЯХ
  • ЦИРКОВИЙ ФЕСТИВАЛЬ РОЗДАВ ПРИЗИ

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».