НОВИНИ ШОУ-БІЗНЕСУ

ПОМЕР ЗНАМЕНИТИЙ АКТОР ПАТРІК СУЕЙЗІ
14 вересня у віці 57 років помер у колі сім'ї актор Патрик Суейзі, повідомляє Associated Press. Торік у березні лікар сказав йому, що він хворий на рак підшлункової залози. Тоді ж у червні Суейзі оголосив, що завдяки лікуванню збільшення пухлини призупинене.

Наприкінці року актор заявив, що має намір написати мемуари в співавторстві зі своєю дружиною і про те, що буде щасливий, коли йому вдасться прожити ще років п'ять.
Патрік Суейзі — один із найпопулярніших акторів 80–90-х — прославився на весь світ роллю танцюриста у фільмі «Брудні танці» (1987). Серед інших його знаменитих робіт ролі у стрічках «Примара» в партнерстві з Демі Мур, «Листи вбивці», «Будинок біля дороги», «Привид», «Мільйон на Різдво». Останньою картиною артиста став «Окис».
Крім акторської роботи, він професійно займався танцями, писав і виконував пісні.

МУЗИКА, ЩО ПЕРЕСТУПИЛА ЧАС
У Києві 24 вересня на сцені Національного палацу «Україна» відбудеться єдиний концерт «короля романтики» Енгельберта Хампердінка.
Він справжній викрадач сердець! Його могутній з діапазоном у 2,5 октави ліричний баритон, надзвичайно м’яка манера виконання в поєднанні з ефектною мужньою зовнішністю не залишили шансу жодному слухачеві, який уперше його почув. Він — справжній «король романтики»! На рахунку Енгельберта Хампердінка 64 «золотих» і 24 «платинових» альбоми, десять премій Grammy «Пісня року». Його сингл «Release Me» — у книзі рекордів Гіннесса, що, протримавшись 56 тижнів на перших місцях у чатах, відтіснив сингл «The Beatles» «Penny Lane / Strawberry Fields» на друге місце. Його безсмертні хіти підкорили серця мільйонів людей. У 2000 р. статки співака оцінювалися в 100 млн фунтів стерлінгів, Хампердінк вважався п’ятим з-поміж найбагатших зірок шоу-бізнесу.
Незважаючи на час, він продовжує залишатися одним із найяскравіших виконавців жанру традиційної естради, активно гастролювати по всьому світу і збирати на концертах аншлаги.
Свого часу вокальна манера Хампердінка вплинула на молодих радянських естрадних співаків. Валерій Ободзинський в 1970-му записав кавер-версію пісні Хампердінка «The Last Waltz» під назвою «Все збудеться». Однак, попри визнання в Радянському Союзі, Енгельберт Хампердінк уперше виступив у Росії лише в 1997 році. Кінорежисер із Грузії Заале Какабадзе зняв його в ролі Султана в музичному фільмі «Алі-Баба і сорок розбійників».


також у паперовій версії читайте:
  • «ВЕНЕЦІАНСЬКИЙ ЛЕВ» ДІСТАВСЯ ІЗРАЇЛЬСЬКОМУ «ЛІВАНОВІ»
  • БЕЙОНСЕ І LADY GAGA ОТРИМАЛИ ПО ТРИ ПРЕМІЇ
  • ГОТУЄТЬСЯ ДО ЗАНУРЕННЯ У СВІТ БІЛИХ АКУЛ
  • РЕКОРДНІ КАСОВІ ЗБОРИ ГОЛЛІВУДУ
  • МОРТЕНСЕН БЕРЕ ТАЙМ-АУТ
  • НОВИЙ КЛІП ВІД ГІБСОНА
  • «THE BEATLES» ПОВЕРТАЮТЬСЯ