НОВИНИ ШОУ-БІЗНЕСУ

ВРУЧЕНО КІНОПРЕМІЮ«РОДОЛЬФО ВАЛЕНТИНО»
Відома американська акторка Шарон Стоун, «оскароносці» британка Гелен Міррен і американець Алан Аркін стали лауреатами міжнародної кінематографічної премії імені італійського актора Родольфо Валентино. Урочиста церемонія нагородження відбулася в елітному готелі на Смарагдовому березі острова Сардинія, повідомляє ІТАР-ТАРС.

Стоун, Міррен і Аркін відзначені золотою статуеткою за кар'єрні досягнення. Разом із міжнародними зірками почесної премії також удостоєні провідні сучасні італійські актори, котрі зіграли у відомих картинах, знятих за останній рік.
Останніми роботами Шарон Стоун у кіно є гучний сиквел «Основний інстинкт-2» і невелика, але виразна роль у фільмі «Бобі» про замах на сенатора Роберта Кеннеді в готелі «Амбассадор». Нині, за зізнанням Стоун, вона цілковито занурилася у роль матері: в акторки троє прийомних дітей трьох, чотирьох і дев'яти років.
«Коли діти підуть до школи, я зможу з радістю повернутися до роботи в кіно»,— сказала Стоун на прес-конференції перед церемонією.
Вона розповіла, що в лютому зніматиметься у Лондоні. Подробиці нового проекту зірка не розкрила, сказала лише, що співпрацюватиме з «чудовими молодими акторами».
Міжнародну премію «Родольфо Валентино» цього року вручали у 32-й раз. Її заснували 1972-го на честь італійського актора «німого кіно», першого «секс-символу» Родольфо Валентино, який помер у розквіті слави у віці 31 рік від перитоніту, спричиненого нападом апендициту.
До 1981 року церемонія проходила в італійській області Апулія, на батьківщині актора. Потім премія «гостювала» в Лос-Анджелесі, поблизу Голлівуду, де прославився Валентино. «Помандрувавши» містами Європи (Париж, Лондон, Мадрид, Рим), побувавши в Ріо-де-Жанейро (2001), повернулася до Італії, й цьогоріч уперше вручається на Сардинії.
Серед її лауреатів — Елізабет Тейлор, Софі Лорен, Ален Делон, Лайза Міннеллі, Марчелло Мастроянні, Грегорі Пек, Сільвестр Сталлоне, Френсіс Форд Коппола, Франко Дзеффіреллі, Педро Альмодовар, Антоніо Бандерас, Бернардо Бертолуччі, Клаудіа Кардинале, Леонардо Ді Капріо, Мартін Скорсезе.
також у паперовій версії читайте:
  • БЕЙОНСЕ ВИЗНАНО «ЖІНКОЮ РОКУ»
  • КРІС БРАУН ПРИБИРАТИМЕ СМІТТЯ
  • НАЙРЕНТАБЕЛЬНІШІ МОЛОДІ АКТОРИ ГОЛЛІВУДУ
  • РІЧАРД ГІР СВЯТКУЄ ЮВІЛЕЙ
  • «РІЗДВО В МОЄМУ СЕРЦІ»
  • ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ БОРОТИМЕТЬСЯ З «КАПІТАНОМ НЕМО»
  • ОПУБЛІКОВАНО НЕВІДОМИЙ РОМАН АГАТИ КРІСТІ
  • МЕКСИКАНСЬКІ ФАНАТИ ДЖЕКСОНА ВСТАНОВИЛИ РЕКОРД