ЩО? ДЕ? КОЛИ?

ПІДВОДНИЙ ЧОВЕН ШУКАЄ «ЧОРНІ СКРИНЬКИ»
Французький атомний підводний човен «Емероуд» прибув до місця катастрофи літака авіакомпанії «Air France» для пошуку бортових самописів. «Чорні скриньки» аеробуса, які повинні подавати сигнали протягом не більш як 30 днів від моменту катастрофи, можуть лежати на глибині понад 6000 метрів на дні Атлантичного океану. Відомості, отримані з цих пристроїв, здатні пролити світло на причини катастрофи повітряного судна, що сталася першого червня.

Пошук тіл загиблих триватиме до 19 червня. Залежно від ситуації термін може бути продовжений. Про це повідомив представник ВПС Бразилії генерал Рамон Кардозу. Він пояснив, що характер морських течій і метеоумови дозволяють сподіватися на виявлення тіл до цієї дати.
За останніми повідомленнями, у районі падіння пасажирського лайнера A330 виявлено тіла 41 загиблого, повідомив представник ВПС Бразилії. Усього на борту аеробуса перебувало 228 людей.



ПУТІН ГОТУЄТЬСЯ ПРИЙНЯТИ ТИМОШЕНКО
Керівники урядів України і Росії — Юлія Тимошенко і Володимир Путін зустрінуться в Москві 29 квітня, повідомив посол РФ у Києві Віктор Черномирдін.

Перед початком офіційного прийому в консульстві РФ у Чернігові дипломат поінформував, що зустріч відбудеться в рамках українсько-російського міжурядового комітету з економічної співпраці. «Там передбачена ціла програма. Тепер триває підготовка до цього візиту. Це економічний комітет, який очолює прем'єр-міністр у рамках міждержавної комісії, очолюваної президентом. Це планова зустріч»,— сказав він.
За словами Черномирдіна, обговорюватиметься переважно «економічний блок питань», повідомляє «Інтерфакс-Україна».
На запитання, чи можливим є відновлення переговорів про надання Україні кредиту РФ, дипломат сказав: «Я не знаю, але це вирішувати Україні. Якщо проситимуть, то, можливо, будуть проведені відповідні переговори».
Раніше Москва перенесла міжурядові консультації з Києвом через підписання меморандуму між Україною і Єврокомісією про модернізацію газотранспортної системи нашої країни. Це рішення було ухвалене на засіданні Радбезу РФ за домовленістю між президентом і главою уряду Росії.
також у паперовій версії читайте:
  • ПАРЛАМЕНТ ПОДОЛАВ ВЕТО ПРЕЗИДЕНТА
  • КНДР ПОГРОЖУЄ
  • «ПІРОТЕХНІКА» ВРЯТУВАЛИ АВТОМАТНИКИ
  • У СТИЛІ «ГАРЯЧИХ» 90-х
  • СИНОПТИКИ ПОПЕРЕДЖАЮТЬ...