СВІТ ЖІНКИ

БУДЬ НЕМОВ КОРОЛЕВА
Вихідних більшість жінок чекають, як манни небесної. Справи на суботу і неділю починають планувати ще з середи, щоб нічого не пропустити, все встигнути, добре відпочити і зустріти новий робочий тиждень у всеозброєнні та з хорошим настроєм.

А що може бути кращим за «лінивий» суботній ранок з чашечкою кави або чаю! Хіба не про це ви мріяли весь нескінченний робочий тиждень? І як не хочеться вилізати з махрового халата, давно вилинялого, трохи мішкуватого, але такого затишного. У ньому нічого не хочеться робити. Але розслабитися — означає «вибитися з графіка», нічого не встигнути, зіпсувати й собі, і близьким настрій. Чи воно того варте?
Отже, банне вбрання — геть. Одяг для дому, як і одяг для роботи, має мобілізувати жінку, підтягувати і прикрашати, навіть якщо для більшості головний девіз домашнього вбрання — зручність у носінні та простота в догляді. Тому простенькі брюки з лляної або трикотажної тканини з яскравою футболкою з короткими або довгими рукавами є просто незамінними. До речі, льон зберігає тепло, ніколи не подразнює тіла, його приємно носити.
Проте не варто абсолютно відмовлятися і від звичного халата. Улюблений, трохи консервативний, але такий зручний! З м’яких тканин, які прилягають до тіла, але новішого крою, він перетворюється на жіночну сукню-халат, злегка приталену, з кількома деталями — комірцем, воланами на манжетах. У такому одязі можна й куховарити, і себе доглянути, навіть зустріти несподіваних гостей.
Щодо джинсів, то психологи стверджують, що незважаючи на примхи моди, класичні блакитні джинси — вдале домашнє жіноче вбрання, особливо з погляду чоловіків, які хочуть дивитися на свою «половинку» завжди із захватом.
Домашня зачіска диктується насамперед практичністю — цього потребують відпочинок і домашні справи. Однак не можна забувати, що саме вдома ваше волосся відпочиває так само, як і ви самі — оптимальна температура, природний захист від пилу, вітру, холоду. Особливо корисно для волосся час від часу після миття висихати в спокійній домашній обстановці, «природно», без фена і різноманітних засобів для вкладання. Не забувайте, воно також дуже втомлюється від буденної «стриманості» і «добропристойності».
Щоб довге розпущене волосся не заважало, злегка затягніть його (не перетягуючи дуже туго!) широкою гумкою з матерії або просто перев’яжіть яскравою еластичною стрічкою чи складеною косинкою. Це не тільки дасть вам змогу не конфліктувати з довгими настирливими пасмами, а й надасть вам особливого — «домашнього», затишного вигляду. І, до речі, скинете кілька років завдяки цій дівочій зачісці. До того ж, це додасть чоловікам відчуття деякої влади над коханою, яка в понеділок уранці виходить з дому, сяючи від зачіски до підборів бездоганною елегантністю і, здається, злегка неприступною.

Укрінформ
також у паперовій версії читайте:
  • ВОЗДАСТЬСЯ ДОБРОМ
  • БАРВИ ТАВРІЙСЬКОГО СТЕПУ