РОЗМАЇТТЯ

ЗАБОРОНИВ РОЗМОВЛЯТИ ПРО ПОЛІТИКУ
Славко Калевський, власник однієї з перукарень у місті Крушеві в Македонії, заборонив відвідувачам розмовляти про політику, повідомляє tsn.ua. Він повісив на вхідних дверях табличку з попередженням про це.

Перукар вважає, що базікання на політичні теми неодмінно призводить до гучних сварок. «Я не хочу, щоб мої друзі стали моїми ворогами, тим більше — через політику. Воно того не варте»,— пояснив Калевський табу на подібні балачки у своєму закладі.
«Тепер ми теревенимо про жінок або обговорюємо останні міські плітки»,— додає він.

СТАРТУВАЛО БІЗНЕС-РЕАЛІТІ-ШОУ
У Голландії в новому реаліті-шоу працівники компаній-учасників самі вирішуватимуть кадрові питання, повідомляє Reuters.
У кожному епізоді шоу «Хтось мусить піти» (виробництво компанії «Endemol», що є автором таких всесвітньо відомих телевізійних форматів, як «Великий брат») колеги на основі відомостей про заробітки і продуктивність праці вибиратимуть, кому слід знизити зарплатню, а кого й зовсім звільнити.
«Це буде цікавий експеримент»,— вважає прес-секретар компанії.
Як приз учасники шоу дістануть можливість стажуватися в таких гуру бізнесу, як сер Алан Шугар з Великої Британії або Дональд Трамп у США.


БРИТАНСЬКІ ЦЕРКВИ БЕЗПЛАТНО КОНСУЛЬТУЮТЬ З ЮРИДИЧНИХ ПИТАНЬ
Британські церкви, мечеті й синагоги організовують безплатні фінансові та юридичні консультації для своїх парафіян, повідомляє tsn.ua з посиланням на «The Financial Times».
В окремих випадках члени добродійних організацій можуть навіть провести перемови з кредиторами, аби врегулювати заборгованість. Новостворені консультації при церквах у британців нині є дуже популярними, багато громадян воліють звертатися по допомогу саме до них. Наприклад, представник союзу «Християни проти бідності» повідомив, що останного часу надходить по 3500 заявок на день.
Крім того, англіканська церква склала дві нові молитви: для тих, кого вже звільнили з роботи через фінансову кризу, і для тих, кого ще не звільнено. Завдяки новим молитвам, вважають священнослужителі, віруючі зможуть пережити важкі часи.
також у паперовій версії читайте:
  • ЩО Б ПРИГОТУВАТИ?..
  • ЗІ СВІТУ ТВАРИН
  • ДИВА
  • РЕКОРДИ
  • ФАКТ