Теніс
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Квiтень 16, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

П'ятниця, 15 Липень 2016 17:00

Вільямс наближається до рекорду

Rate this item
(0 votes)

Американська тенісистка Серена Вільямс виграла свій сьомий у кар’єрі Вімблдонський турнір і здобула 22гу перемогу на змаганнях найпрестижнішої у світі тенісу серії Grand Slam. У фіналі перша ракетка світу переграла німецьку тенісистку Анжеліку Кербер — 7:5, 6:3.
Отже, 34річна американка взяла у Кербер реванш за несподівану поразку на старті сезону, в першому турнірі серії Grand Slam — відкритому чемпіонаті Австралії.
Рекорд перемог на турнірах Grand Slam в одиночному розряді досі належить австралійці Марґарет Корт, яка здобула на головних змаганнях 24 особисті перемоги. Серена Вільямс після перемоги заявила, що прагне побити це досягнення.

Найбільшу кількість перемог саме на Вімблдоні має американка чеського походження Мартіна Навратілова, яка виграла дев’ять титулів на кортах Всеанглійського клубу лаунтенісу та крокету.
У чоловічому одиночному розряді переміг британець Енді Маррей. Шотландець у фіналі виявився сильнішим за канадця Енді Раоніча — 6:4, 7:6, 7:6.

Михайло ГЕРАСИМЕНКО та Антон ШУЛЬГА

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».