Спорт
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Четвер Квiтень 18, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

П'ятниця, 22 Червень 2018 18:59

Боксери Усик і Гассієв домовились уже і про бій-реванш

Rate this item
(0 votes)

Чемпіон WBC і WBO українець Олександр Усик і чемпіон WBA і IBF російський боксер Мурат Гассієв уже домовилися про бій-реванш після фіналу WBSS у Москві.

Бій-реванш відбудеться у будь-якому випадку і не в Росії. Про це повідомив генеральний секретар Федерації боксу Росії Умар Кремльов.
«У нас у будь-якому випадку буде реванш, це вже домовлено. Незалежно від результату першого бою повторний пройде в іншій країні. Йшлося про Лос-Анджелес, але остаточне рішення поки не прийнято. У будь-якому випадку я сподіваюся, що в Москві переможе найсильніший і ніяких скандалів не буде», — цитує Кремльова «СЕ».

Нагадаємо, 18 червня стало відомо місце проведення фінального бою Всесвітньої боксерської суперсерії (WBSS) в першій важкій вазі між українським чемпіоном WBC і WBO Олександром Усиком і чемпіоном WBA і IBF російським боксером Муратом Гассієвим. Боксерський поєдинок Усик (14-0, 11 КО) — Гассієв (26-0, 19 КО) відбудеться 21 липня в Москві на головній критій арені міста — спортивному комплексі «Олімпійський».
На кону стоятимуть пояси WBС, WBO, WBA, IBF, а також пояс журналу The Ring, статус абсолютного чемпіона світу і Кубок Мухаммеда Алі.
* * *
Фінал WBSS між українським боксером Олександром Усиком і росіянином Муратом Гассієвим відбудеться 21 липня в Москві на стадіоні «Олімпійський».
Цю інформацію підтвердив генеральний директор K2 Promotions Олександр Красюк, який представляє інтереси Олександра Усика.
«Керівництво Всесвітньої боксерської суперсерії оголосило остаточно дату і місце проведення фінального поєдинку Усик — Гассієв за титул абсолютного чемпіона світу. Він відбудеться 21 липня в Москві.
Нашому чемпіону знову доведеться боксувати на території суперника, як це було в 1/4 фіналу і півфіналі WBSS. Усик продовжує підготовку в тренувальному таборі і зараз виходить на фінішну пряму — етап спарингів.
Для Олександра — це найголовніший бій у його кар’єрі, адже на кону стоятимуть пояси WBС, WBO, WBA, IBF, а також пояс журналу The Ring, статус абсолютного чемпіона світу і Кубок Мухаммеда Алі. Олександр поїде до Москви, щоб перемогти», — цитує Красюка tribuna.com.

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».