Спорт
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Четвер Березень 28, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

Четвер, 25 Сiчень 2018 17:52

Де і коли дивитися бій Усик – Брієдіс

Rate this item
(0 votes)

Пе­ре­мо­жець от­ри­має два чем­пі­он­ських по­яси, пе­ре­пуст­ку у фі­нал WBSS і 1,6 млн до­ла­рів.
Ук­ра­їн­ський за­галь­но­на­ціо­наль­ний те­ле­ка­нал «Ін­тер» є транс­ля­то­ром гуч­но­го бою у важ­кій ва­зі між укра­їн­цем Олек­сан­дром Уси­ком і Май­рі­сом Брі­єді­сом. Про це по­ві­дом­ляє Sport Arena.
Трансляція бою Усик — Брієдіс на «Інтері» розпочнеться в суботу, 27 січня, о 22:15 за київським часом. Поєдинок відбудеться в Ризі на однойменній 10-тисячній арені.

У цьому бою на кону стоятимуть два чемпіонських титули — Усик проведе четвертий захист пояса WBO, а Брієдіс спробує вдруге відстояти титул WBC.
Переможець бою Усик — Брієдіс отримає путівку у фінал Всесвітньої боксерської суперсерії (WBSS) і шанс стати абсолютним чемпіоном світу у важкій вазі.
За неофіційною інформацією, Усик і Брієдіс за бій гарантовано зароблять по 800 тисяч доларів. Ще 800 тисяч доларів забере переможець.
Нагадаємо, Олександр Усик спробує стати першим за сім років українцем, який здобув перемогу в об’єднавчому бою. У липні 2011 року Володимир Кличко, який володів на той момент поясами WBO, IBF і IBO, одноголосним рішенням суддів розібрався з Девідом Хеєм і відібрав у британця пояс WBA.
* * *
Чем­пі­он сві­ту з бок­су за вер­сією WBO у пер­шій важ­кій ва­зі ук­раї­нець Олек­сандр Усик про­ко­мен­ту­вав свій за­пла­но­ва­ний на 27 січ­ня у Ри­зі по­єди­нок про­ти во­ло­да­ря ти­ту­лу WBC ла­ти­ша Май­рі­са Брі­єді­са у пів­фі­на­лі Все­світ­ньої бок­сер­ської су­пер­се­рії.
За словами Олександра, він не готувався спеціально під Брієдіса, але задоволений виконаною роботою у тренувальному таборі.
«Це мій найсерйозніший на сьогоднішній день поєдинок, оскільки на кону стоїть об’єднання титулів. У мене був звичайний, як завжди хороший, тренувальний табір, але якоїсь особливої підготовки до бою конкретно проти Майріса Брієдіса не було», — сказав Усик.
«Ще в 2014–2015 роках були переговори щодо такого бою, але тоді не домовилися. Це й добре: тепер ми проведемо поєдинок більш масштабний. У мене залишилася мета — зібрати всі пояси. Тоді я буду розглядати варіант відходу до іншої ваги, оскільки треба ж підніматися на нову сходинку», — заявив Усик.

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».