Футбол[col=130]
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Четвер Квiтень 18, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

П'ятниця, 22 Червень 2018 19:07

Рауль Ріанчо: у збірній України з футболу я скучив за щоденною роботою

Rate this item
(0 votes)

Колишній помічник головного тренера збірної України з футболу Андрія Шевченка Рауль Ріанчо прокоментував своє рішення залишити посаду.

Рауль Ріанчо, зокрема, зазначив, що скучив за щоденною роботою з футболістами, адже гравці збірної тренуються разом лише 10 днів на два місяці.
«Я щасливий був працювати у національній збірній України. Ці два роки — це неймовірний досвід для мене. Але я скучив за щоденною роботою. Я люблю кожного дня бути у тренувальному процесі. Специфіка збірної — це лише 10 днів збору один раз на два місяці.

Це — головна причина, чому я залишаю головну команду України. Перед тим як дати згоду «Спартаку», у мене відбулася розмова з Андрієм Шевченком. Він із розумінням прийняв моє рішення та побажав удачі.
У збірної України сильний тренерський штаб, який зміг реформувати команду. Команда Шевченка почала грати в атакуючий футбол з акцентом на контролі м’яча. Так грають сильні команди, такі як Іспанія та Німеччина. Повірте, що змінити структуру і філософію гри в збірній за один відбір не так просто.
Щодо повернення до України в майбутньому. Зараз у мене новий проект і я не хочу забігати наперед. Я з великою повагою ставлюся до українських уболівальників, які завжди підтримували мене під час роботи в «Динамо» та збірній. І хочу подякувати їм за цю підтримку, вона була надзвичайно важливою для мене», — сказав Ріанчо в інтерв’ю FootballHub.
Нагадаємо, іспанський тренер Рауль Ріанчо в 2014–2016 роках працював помічником Сергія Реброва в київському «Динамо», а з липня 2016-го — в штабі збірної України. На початку червня він увійшов до тренерського штабу московського «Спартака». ФК «Спартак» (Москва) уклав угоду з Раулем Ріанчо на один сезон — до 31 травня 2019 року.

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».