Баскетбол
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
П'ятниця Березень 29, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

П'ятниця, 31 Серпень 2018 22:44

Михайлюк і Лень зіграють за збірну України у відборі на ЧС-2019

Rate this item
(0 votes)

Наші гравці представляють клуби НБА — «Лос-Анджелес Лейкерс» і «Атланта Хокс».
Федерація баскетболу України (ФБУ) підтвердила, що Олексій Лень і Святослав Михайлюк зіграють за збірну України у відборі на ЧС-2019. Про це повідомляє сайт ФБУ.
Зазначається, що баскетболісти самі виявили бажання допомогти українській збірній у майбутніх матчах, а НБА виставила рахунок за їх страхування.

Михайлюку страхування не потрібно, а страховий ризик травматичного правого ахілла Леня оцінюється в 10 мільйонів доларів. Спонсорська компанія оплатить страхування замість ФБУ в розмірі 31408 доларів.
Останнім гравцем, який виступав за національну збірну України як гравець НБА, був центровий В’ячеслав Кравцов. Він узяв участь в Євробаскеті-2013, представляючи «Фінікс Санз».
Підопічні Євгена Мурзіна 14 вересня вдома зіграють з Іспанією, а 17-го — на виїзді з Чорногорією. Всього на другому етапі доведеться зіграти 6 матчів — по два рази проти Іспанії, Словенії та Чорногорії.

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».