Соціальна політика
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Четвер Квiтень 18, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

Четвер, 12 Липень 2018 19:08

МОП розпочинає реалізацію нового проекту

Rate this item
(0 votes)

Міжнародна організація праці (МОП) розпочинає реалізацію п’ятирічного проекту в Україні з метою поліпшення управління ринком праці, зменшення невідповідності професійних навичок вимогам ринку праці, сприяння підприємництву й поліпшенню соціального діалогу та інституційних спроможностей соціальних партнерів.
Проект буде реалізовуватися за підтримки уряду Данії, повідомляє Укрінформ.

Як зазначив міністр соціальної політики Андрій Рева, «проект повинен стати рушієм змін у сфері зайнятості, формування ефективних інститутів на ринку праці, підвищення конкурентоспроможності робочої сили та ефективності соціального діалогу».
Водночас Надзвичайний і Повноважний Посол Королівства Данія в Україні Рубен Мадсен наголосив, що презентована програма розроблена МОП спеціально для України.
«Проект націлений на те, щоб змінити життя перш за все молодих українців, яким важко отримати доступ до праці», — зазначив регіональний директор Міжнародної організації праці в Європі та Центральній Азії Хайнц Коллер.
За його словами, розроблений МОП проект орієнтується на модернізацію Державної служби зайнятості та виклики, які є на ринку праці.
Згідно з проектом МОП розраховує надати підтримку чотирьом областям за допомогою концепції місцевих партнерств зайнятості (МПЗ).
У рамках реалізації проекту МОП співпрацюватиме з Міністерством соціальної політики України, Державною службою зайнятості, Міністерством освіти і науки України, Міністерством економічного розвитку і торгівлі України та Національною тристоронньою соціальноекономічною радою.

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».