Соціальна політика
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
П'ятниця Березень 29, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

П'ятниця, 02 Березень 2018 20:19

У мінсоцполітики створили відеоролик

Rate this item
(0 votes)

Мі­ніс­тер­ство со­ці­аль­ної по­лі­ти­ки ство­ри­ло со­ці­аль­ний ві­део­ро­лик, в яко­му ін­фор­му­ють гро­ма­дян про проб­ле­му тор­гів­лі людь­ми та по­яс­ню­ють, як не ста­ти жер­твою.
Відповідне відео розміщено на сайті відомства.
«У зв’язку зі збільшенням випадків втягнення громадян України у злочинну діяльність на території іноземних країн Мінсоцполітики продовжує докладати зусиль щодо інформування громадян України про проблему торгівлі людьми та убезпечення їх від потрапляння у таку ситуацію», — ідеться в повідомленні.

Із цією метою, зазначає пресслужба відомства, на виконання Державної соціальної програми протидії торгівлі людьми на період до 2020 року у Мінсоцполітики виготовили соціальний відеоролик із проблематики торгівлі людьми.
Відеоролик закликає громадян України бути пильними під час працевлаштування, ретельно перевіряти роботодавця та його пропозиції, оскільки сумнівні вакансії можуть призвести до позбавлення волі на строк до 25 років.
Окрім того, в ролику розповідається про те, як громадяни України потрапляють у пастку торговців людьми з перевезення та розповсюдження наркотичних речовин на території іноземних країн, зокрема Російської Федерації, Королівства Таїланд, Федеративної Республіки Бразилія, Республіки Греція тощо.

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».