Соціальна політика
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
П'ятниця Березень 29, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

П'ятниця, 30 Грудень 2016 15:00

Пріоритети Міністерства соціальної політики на 2017 рік

Rate this item
(0 votes)

Пріоритетами роботи Міністерства соціальної політики у 2017 р. будуть продовження реформи системи соцзахисту та сприяння продуктивній зайнятості населення, заявив міністр соціальної політики Андрій РЕВА.
«Якщо говорити про плани Міністерства соціальної політики на наступний рік, тобто які реформи планується провести, можна серед інших назвати продовження реформи системи соціального захисту, спрямованої на підвищення соціальних стандартів і гарантій зростання доходів населення.
Подруге, це буде сприяння продуктивній зайнятості населення і залучення українців до ринку праці, а також модернізація послуг Державної служби зайнятості», — сказав А. Рева.

Серед інших пріоритетних напрямів роботи відомства міністр назвав запровадження механізмів легалізації зарплат, створення справедливої системи пенсійного страхування, забезпечення ефективної державної соціальної підтримки населення і контроль за правильністю призначення соціальних виплат.
Для реалізації запланованих реформ уже частково створено відповідну законодавчу базу. Зокрема, у Верховній Раді 6 грудня ц. р. було ухвалено законопроект про внесення змін до деяких законодавчих актів України, 21 грудня був ухвалений Закон про Державний бюджет України на 2017 рік, зазначив міністр.

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».