Здоров'я
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Четвер Квiтень 18, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

П'ятниця, 17 Серпень 2018 17:28

Випробувано новий спосіб зниження апетиту

Rate this item
(0 votes)

Новинка сподобається тим, хто хоче позбутися від ненависних зайвих кілограмів. Це — винайдений бірмінгемськими вченими засіб у вигляді спрея в ніс, який пригнічує апетит. До його складу входить інсулін.
За словами авторів винаходу, ці гормони у пляшечці допоможуть досягти стрункості.
За результатами тестування засобу регулярне розпилювання невеликих доз у ніздрі має такий ефект і може викликати значну втрату ваги.

Інсулін більш відомий як спосіб лікування діабету, коли пацієнти вводять його у кровотік, оскільки їх організм виробляє занадто мало гормону для перетворення цукру в крові на джерело енергії.
Однак учені вважають, що спрей для носа може принести користь тисячам інших людей, особливо з надмірною вагою і без діабету, тому що інсулін також посилає сигнали в мозок про заповнення шлунка, і це знижує апетит.
Препарат такого типу дуже затребуваний. Багато людей прагнуть схуднути або не хочуть набирати вагу, використовуючи для цього занадто обмежуючі дієти.
Випробування у Бірмінгемі було розпочато після того, як в інших дослідженнях припустили, що інсулін для інгаляцій може стати відносно дешевим і безпечним засобом для зниження апетиту.
Хоча великі дози ін’єкційного інсуліну при діабеті 1го типу можуть стимулювати збільшення маси тіла, вважається, що менші і вдихувані дози мають протилежний ефект.

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».