Здоров'я
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Четвер Квiтень 25, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

Четвер, 18 Сiчень 2018 21:45

Зелений час – суперпродукт для здоров'я

Rate this item
(0 votes)

Лон­дон­ський діє­то­лог Ге­ор­гі­ос Те­ніх­ріс­тос до­слі­див влас­ти­во­сті і ко­ристь трьох про­дук­тів — зе­ле­но­го чаю, кур­ку­ми і ка­као.
Спеціаліст у сфері дієтології назвав кращий серед них продукт для підтримки здоров’я — зелений чай.
Щоб визначити, який із них приносить більше користі, він досліджував ключову активну молекулу в кожному продукті, щоб точно назвати більшу кількість переваг.

У підсумку переможцем став зелений чай, що містить 7% активної молекули EGCG, у той час як у куркуміна тільки 2%, а какао містить 0,5% флаванолів.
Дієтолог стверджує: якщо ви шукаєте суперінгредієнт, який допоможе вам зміцнити здоров’я, оговтатися від свят і наповнити організм антиоксидантами, то зелений чай — це найбільш простий та ефективний вибір.
Зазначається, що всі три продукти мають різні переваги для здоров’я. Зелений чай є природним антиоксидантом, куркума — протизапальним засобом, а какао відоме своїми властивостями допомагати при серцево-судинних проблемах.
Пан Теніхрістос також зазначив, що зелений чай легко готується, у той час як приготування куркуми може затягнутися і вона забарвлює зуби. Какао для його споживання потребує багато молока і цукру або приготування протеїнового коктейлю.
Тому зелений чай — проста та ефективна знахідка для тих, хто бажає завжди бути у формі.

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».