Здоров'я
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Четвер Березень 28, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

П'ятниця, 08 Липень 2016 17:56

«Веселий» прогноз. У лондонській клініці точно знають, коли ви помрете

Rate this item
(0 votes)

Фахівці лондонської клініки Cenegenics стверджують — їхні методи діагностики настільки достовірні, що можуть показати, в якому віці настане смерть пацієнта.
Cenegenics була заснована 17 років тому в США.
Нині у мережі клінік налічується 22 об’єкти по всій Англії, в яких обслуговується понад 10 тисяч пацієнтів.
Вартість разового відвідування клініки становить 360 євро, спостереження за здоров’ям пацієнта впродовж року — 7735 євро.
У ході консультацій пацієнта чекає аналіз гормонів, функції печінки і нирок, рівня гемоглобіну та інших показників крові. Усі відвідувачі отримують рекомендації щодо харчування та фізичних вправ.

Кров, зразки ДНК і підшкірного жиру, інші зразки тканин — усе аналізується і перевіряється на наявність факторів ризику.
Cenegenics є власником спеціальної ультразвукової станції для вимірювання кількості холестеринових бляшок у сонних артеріях (у Великобританії лише два таких апарати).
Фахівці клініки можуть проаналізувати генетичну схильність до будьякого захворювання — від діабету і серцевосудинних захворювань до хвороби Крона та онкологічних захворювань.
Тут же можна дізнатися про несприйняття організмом певних продуктів, а також про ті харчі, які краще вам слід вживати.

 

Є вакцина від вірусу Зіка!

Одна доза експериментальної вакцини ефективно захищає мишей від вірусу Зіка.
Група американських дослідників, які проводять випробування, стверджує, що такі результати дають надію на швидке застосування препарату для лікування людей. Лік іде на місяці, стверджують фахівці, це означає, що вже незабаром можливе проведення випробувань на людях.
Однак на вагітних вакцина все ж тестуватися не буде.
Вірус Зіка поширений на території Центральної і Південної Америки, а нещодавно з’явився і в Африці. Зараз близько 60 країн тією чи іншою мірою є ендемічними для цього вірусу. Пріоритетом науковців є розробка вакцини, яка б ефективно захищала вагітних жінок від вірусу.
Перші результати випробувань нової вакцини американського виробництва обнадіюють — миші, імунізовані вакциною, були захищені від вірусу і не заразилися після контакту з носіями Зіка.

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».