Розмаїття
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Квiтень 23, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

П'ятниця, 27 Лютий 2015 15:18

Віртуальний хор із реальних голосів

Rate this item
(0 votes)

ЦІКАВА ПЛАНЕТА

Американський композитор і диригент Ерік Вайтейкр зібрав віртуальний хор із 3746 абсолютно різних людей із 73 країн світу завдяки сучасним технологіям, повідомляє gazeta.ua. Усі разом вони виконали композицію Water Night.
Звичайно, все відео з партіями було синхронізоване і додатково оброблене, але результат вийшов приголомшливим. Від такого виконання завмирає серце.

 

ЗАХОПЛЕННЯ

ХАТИ ПІД СОЛОМОЮ — ДЛЯ ПОТОМКІВ
Уже понад 20 років художник із Вінниці Володимир Козюк шукає хати, вкриті соломою, повідомляє gazeta.ua. Він їх малює або фотографує.
«1992 року побачив таку хатку у своєму селі Чеснівка Хмільницького району, — пригадує він. — Потім почав малювати етюди з хатками і зацікавився більше. Із 1996 року почав знімати їх цілеспрямовано, ще на плівковий фотоапарат. У 2004-му купив для цієї мети цифровик».
А за кілька років хати під соломою художнику почали снитися. Після таких снів він вставав і малював побачене. Володимир не шкодує, що стільки років вкладав у цей проект свій час та кошти.
«Сьогодні багатьох цих хат немає, зате є фото, картини. Вони зберігаються у багатьох музеях України»,— зазначає він.

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».