Різне
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Четвер Березень 28, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

Субота, 16 Червень 2018 10:18

Нам – 100 років! (Вітання Керівник Апарату Адміністрації Президента України Олексій ДНІПРОВ)

Rate this item
(1 Vote)

Колективу газети
«Демократична Україна»

Шановні друзі!
Щиро вітаю зі 100-річним ювілеєм видання.

Ваша газета, народжена сто років тому, і до сьогодні залишається в авангарді патріотичних сил демократичного державотворення.
Віковий досвід успіхів та невдач у визвольних змаганнях українського народу за власну свободу доводить важливість ролі української преси у процесах побудови незалежної та соборної держави.
Функціонування ефективних механізмів протидії інформаційній агресії з боку Росії вимагає об’єднання всього суспільства задля нашої перемоги у цій війні.
Завдяки вашій творчій енергії, високому професіоналізму, патріотизму та об’єктивності у висвітленні сучасних аспектів суспільного буття читачі «Демократичної України» отримують оперативну та неупереджену інформацію про події в Україні та світі.
Висловлюю вдячність трудовому колективу видання за служіння українському суспільству та вагомий внесок у розвиток демократичної преси і свободи слова.
Бажаю усім вам міцного здоров’я, щастя, миру і нових здобутків.

З повагою

Керівник Апарату Адміністрації
Президента України
Олексій ДНІПРОВ

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».