Різне
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Четвер Березень 28, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

П'ятниця, 15 Червень 2018 20:04

Нам – 100 років! (Вітання Президент Національної академії медичних наук України Віталій Цимбалюк)

Rate this item
(0 votes)

Головному редактору газети
«Демократична Україна»

Вельмишановний
Віталію Едуардовичу!

Щиросердно вітаю Вас з ювілеєм — 100річчям виходу першого номера улюбленої газети багатьох українців «Демократична Україна».
Газета — чернетка історії, сказав хтось із відомих. Газета — це літопис країни, додамо ми. Вже ціле століття ви робите нові записи в особистий щоденник нашої Батьківщини.

Багато змін відбулося за цей час. Змінювались обсяги, поліграфічне наповнення, тематика публікацій. Але незмінне одне: газета завжди була і залишається близькою читачеві, їй довіряють, її читають, вона розповідає про головні події, про людей, які прославляють наш край, Україну та всі її регіони.
Вона вчить любові і розумінню, щирості і відданості, взаємопідтримці і небайдужості, гідності і єдності, створює літопис сьогодення і є відмінною школою майстерності для декількох поколінь творчих працівників.
Приємно, що газета приділяє багато уваги і медицині, талановитим медикам і вченим, актуальним соціальним питанням, об’єктивно інформуючи читачів про наше сьогодення. І завжди про всі новини, успіхи і прориви українці мають змогу докладно дізнаватися, гортаючи сторінки «Демократичної України».
Від себе додам, що я і сам є вашим читачем і шанувальником. Розумію, що за вікову історію видання змінилося далеко не одне покоління майстрів слова. Але наступникам завжди вдавалося зберегти незмінні традиції і стандарти професії, своє обличчя.
За шпальтами завжди цікавої газети стоїть щоденна праця талановитого колективу журналістів, редакторів, фотокореспондентів, верстальників — саме вони своїм професіоналізмом зробили її такою сучасною, захоплюючою і однією з найкращих серед друкованих видань України.
Бажаю всій редакції газети «Демократична Україна» та її читачам міцного здоров’я, натхнення, творчого довголіття, благополуччя та добробуту в родинах!

З повагою

Президент
Національної академії
медичних наук України
Віталій Цимбалюк

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».