Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2010 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА НОВИНИ ШОУ-БІЗНЕСУ
ЕДУАРД ХІЛЬ ЗНАЙШОВ СЛОВА ДЛЯ «ТРОЛОЛО»
Народний артист РРФСР Едуард Хіль представив у Санкт-Петербурзі лауреатів міжнародного конкурсу на кращий текст до вокалізу «Я дуже радий, адже нарешті повертаюся додому», який прославився на весь світ під назвою «Трололо» завдяки Інтернету, повідомляє utro.ua.

Конкурс називався «Едуард Хіль шукає слова для «Трололо». У ньому взяли участь 217 осіб із 19 країн. Їм потрібно було придумати куплет на знамениту мелодію. Основна складність вибору переможців полягала у великій кількості мов, якими були написані тексти учасників. Підсумковий варіант пісні отримав назву «Гімн планети Земля».
Він складається з десяти куплетів різними мовами, серед яких — російська, німецька, французька, китайська, англійська та інші. У пісні представники різних народів розповідають про почуття до свого дому, красу рідних країн. Пісня завершується словами іспанською: «Але головне — на Землі є кохання».
Нагадаємо: у цього твору була непроста доля. Його написав 45 років тому композитор Аркадій Островський на вірші про ковбоя зі штату Кентуккі, що повертається до своєї Мері. Проте радянська цензура часів «холодної війни» визнала такі слова неприйнятними і заборонила для естрадного виконання. У результаті Хіль заспівав пісню без слів «на зразок «Фігаро». Хіт користувався великим успіхом на радянській сцені.

НОВА ЧАСТИНА САГИ НЕ БУДЕ В 3D
Нова частина саги про Гаррі Поттера не вийде у форматі 3D, про це повідомило видання The Hollywood Reporter. Річ у тім, що творці фільму не встигають конвертувати його у стереоскопічний формат до дня прем'єри, запланованої на 19 листопада.
З огляду на це компанія Warner Bros вирішила не робити конвертацію поспіхом, стверджує режисер Девід Йєтс, а віддала перевагу якісному продуктові.
Друга і остання частина «Гаррі Поттера і дарунків смерті» вийде на екрани 15 липня 2011 року. Чи буде студія конвертувати стрічку в 3D, не відомо.

ДО РОКОВИН ТРАГЕДІЇ — СТЕРЕОСКОПІЧНИЙ «ТИТАНІК»
3D-версія знаменитого «Титаніка» Джеймса Кемерона вийде до сотих роковин трагедії однойменного лайнера у квітні 2012 року, повідомляє РІА «Новости». Конвертацією фільму в тривимірний формат займається та сама компанія Lightstorm Entertainment, що випустила «Аватар» і першу версію «Титаніка».
На 2012 рік заплановано вихід 3D-версії ще однієї культової стрічки — «Зоряних війн» Джорджа Лукаса. Додамо: компанія Warner Bros. має намір перевипустити у стереоскопічному форматі картину режисера Зака Снайдера «Триста спартанців».
також у паперовій версії читайте:
  • НІМЕЧЧИНА ВИЗНАЧИЛАСЯ ІЗ МІСТОМ ДЛЯ «ЄВРОБАЧЕННЯ-2011»
  • У ЛІВЕРПУЛІ ВІДКРИЛИ ПАМ'ЯТНИК ДЖОНУ ЛЕННОНУ
  • НАГОРОДИЛИ ЗА ЗАСЛУГИ В МУЗІНДУСТРІЇ США
  • «МАМА» ГАРРІ ПОТТЕРА ВПЛИВОВІША ЗА КОРОЛЕВУ
  • НАЙПРИВАБЛИВІША НАРЕЧЕНА
  • ДОКУМЕНТАЛЬНІ ФІЛЬМИ, ЩО ЗМІНИЛИ СВІТ
  • МЕЛАНІ ГРІФФІТ ОТРИМАЛА РОЛЬ У ТРИЛЕРІ
  • ПРОМОВИ ЧЕРЧІЛЛЯ В МУЗИЧНОМУ ЧАРТІ

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».