Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА КУЛЬТУРА
А МИ — З КІНОТУСОВКИ...
«Хто ви, містере Брукс?» Нова американська кримінальна кінодрама з такою назвою змусила ламати голову й тремтіти від страху тих, хто завітав на допрем’єрний показ стрічки в затишному залі столичного концерт-холу «FreeДом». На цьому майданчику відбувся дубль № 4 «КіноParty» — циклу заходів, цілком присвячених кінематографу, тематика яких є досить різноманітною — від масштабних допрем’єрних показів до камерних зустрічей з акторами й режисерами кіно.

Під час «КіноParty», зокрема, відбулися український допрем’єрний показ першого російського фільму жахів «Відьма», демонстрація грузинсько-французької артхаусної стрічки «13». А дубль № 3 представив українському глядачеві гламурно-кримінальну комедію Дмитра Месхієва «7 кабінок» за участі Федора Бондарчука й Олексія Барабаша.
«Важливо стабільно проводити подібні професійні кінотусовки, які є своєрідним каталізатором ринку кіноіндустрії й дають йому змогу розвиватися»,— каже представник організаторів — генеральний директор PR-компанії «Вавілон», генеральний продюсер компаній «Кінофорум-Україна» й «Кіноринку «Молодість» Андрій Різоль.
Кінострічка «Хто ви, містере Брукс?» належить до десятки найкращих фільмів 2007 року. Згоду на її демонстрацію дали майже всі кінотеатри нашої країни. Фільм є другою режисерською спробою номінанта на премію «Оскар», сценариста Брюса Еванса та його давнього партнера Райнолда Гайдеона.
Трилер розповідає про внутрішню боротьбу головного героя. Здається, в найстрашнішому сні не могло привидітись, що в цього успішного бізнесмена (власника упаковочної фабрики), турботливого сім’янина Ерла Брукса є інше, потаємне життя. За маскою добродушної людини ховається потвора, одержима постійним бажанням убивати. «Я не можу себе опанувати й зупинитися»,— зізнається герой самому собі. У ньому ніби борються дві різні особистості, але жодна з них не здатна взяти гору. Убивства не припиняються, і, здається, ніщо не розірве кривавого ланцюга. Не зупиняє вбивці й шантаж з боку фотографа, котрий став свідком останнього злочину. Однак є й таке, чого може злякатись навіть цей кривавий містер Брукс. Поштовхом до думок про порятунок душі стає сон...
У головних ролях знялися зірки Голлівуду Кевін Костнер, Демі Мур, Вільям Херт, а також молоді актори Дейн Кук, Даніель Панабейкер, Мардж Хелдженбергер.
На кінотусовці в концерт-холі «FreeДом» журналістам розповіли й про деякі новини вітчизняного кіно. Наприклад. про те, що на «Студії Байрак» розпочалися зйомки художнього телевізійного фільму «Велика різниця». Режисер картини — москвич Ігор Штернберг, а сценарій написала актриса Олена Скороходова, також з Білокам’яної, відома за фільмами «Самотнім надається гуртожиток», «Де знаходиться нофелет», телесеріалах «Дрібниці життя», «Новий Одеон». У головних ролях побачимо українських та російських артистів — Сергія Горобченка, Олену Скороходову, Володимира Горянського, Ігоря Верніка, Аллу Масленнікову, Олександру Шевчук, Ярослава Гуревича. Сюжет — про те, як у лабіринтах стосунків, у вирі пристрастей жінки врешті-решт знаходять своє щастя. І допомагає їм у цьому незрадлива жіноча інтуїція...
також у паперовій версії читайте:
  • УКРАЇНСЬКИЙ ТЕАТР — НАЙПОПУЛЯРНІШИЙ НА ДОНЕЧЧИНІ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».