Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА РОЗМАЇТТЯ
МАВПИ ЗАЛЯКАЛИ КРАЇНУ

Торік жителі одного з районів Нью-Делі провели масові протести — перекрили транспортні магістралі й вимагали, щоб уряд захистив людей від мавп. У рамках програми, розрахованої на рік, екологи і чиновники Міністерства навколишнього середовища вивчатимуть причини конфліктів людини з дикими тваринами в кожній конкретній місцевості. У результаті буде розроблено пакет конкретних заходів, спрямованих на захист людини — від примусового переселення тварин до регулювання їхньої чисельності.


ТЕСТ: ПОКАЖІТЬ СВОЮ ДОЛОНЮ
Спостережлива та поінформована людина може багато чого сказати про свого партнера або знайомого, поглянувши на його долоню й відчувши його рукостискання.
Рукостискання і характер
Якщо людина подає руку долонею догори, то перед вами відкрита особистість, що не має стосовно вас ніякої поганої думки.
Якщо вам подали руку долонею донизу,— це означає виявлення обережності й скритності, людина не хоче, щоб ви щось прочитали по її долоні, довідались про неї.
Найчастіше руку подають ребром: у кожного є за душею щось, що б не хотілось демонструвати нав’язливо.
Тепла долоня
Якщо долоня людини, яка потискає вам руку, м’яка і тепла, перед вами — емоційна особа. Якщо тверда і холодна — стримана, що керується переважно розумом, аніж почуттями.
Плоска долоня вказує на малоемоційну, «товстошкіру» натуру. Чим долоня рельєфніша (з горбками та впадинками), тим емоційніший її власник.
Найчастіше ширина долоні дещо менша від її довжини. Для дорослого чоловіка довжина долоні менше 10 см надто мала — у його характері може виявлятись багато жіночих рис.
Порівняйте обидві руки (їхню довжину і ширину): якщо недомінантна долоня (у більшості людей — ліва, а у вираженого лівші — права) менша від домінантної, то власник таких долонь схильний надавати великого значення дрібницям.
Якщо менша розміром домінантна долоня, людина масштабно мислить і переважно працює з великими проектами.
У вас прямокутна долоня, мабуть, ви — реформатор
Деякі фахівці вважають, що характер людини можна визначити за формою долоні.
Долоня квадратної форми характерна для консерваторів. Вони конкретно мислять і найчастіше зайняті у виробництві матеріальних благ. Ці люди завжди дотримуються традицій.
Квадратна долоня часто закінчується короткими пальцями. Для успіху в житті цим людям потрібно вчитися терпимості й любові до ближнього.
Долоня, що виглядає як прямокутник, витягнутий в напрямку до пальців, притаманна реформаторам. Такі люди найчастіше зайняті в сфері керування. Вони керують, навчають, створюють закони і правила. Їхня мета — вдосконалити життя суспільства. Вони честолюбні, прагнуть привернути до себе увагу, зайняти помітне місце в суспільстві.
Головна умова життєвого успіху реформаторів — обов’язкове підвищення своєї майстерності. Їм ні в якому разі не можна ставати бюрократами, а жорстка боротьба за своє крісло може обернутися інфарктом.
Людей з овальною формою долоні можна означити як новаторів. У них виражений вигин лінії основи пальців плавно переходить у півколо зовнішньої сторони долоні, тоді як простір між вказівним і великим пальцем може формувати пряму лінію, та загальне враження кола або овалу все ж зберігається. Руки в новаторів зазвичай великі, пальці довгі, за кольором долоні — від рожевих до червоних.
Новатори — люди з високим творчим потенціалом, живуть переважно духовним життям. Їхній розум завжди у неспокої, вони постійно щось винаходять. Нерідко вони знаходять шляхи виходу з кризи як окремої особистості, так і суспільства загалом. Найчастіше новатори з’являються в складні періоди розвитку суспільства.
Реформатори й новатори рідко мирно уживаються разом. Реформатори бачать у новаторах загрозу власному добробуту, а новатори вважають, що правила, які створюють реформатори, не що інше, як бар’єри на шляху їхніх ідей.
Але розумні реформатори обов’язково тримають у своєму штаті новаторів і реалізують на своєму рівні їхні слушні ідеї.

Підготувала Наталія БОЙКО,
психолог


також у паперовій версії читайте:
  • ЦІКАВА ПЛАНЕТА
  • ЩО Б ПРИГОТУВАТИ?..
  • КРОСЧАЙНВОРД І ПРИКАЗКА № 22

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».