Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА УКРАЇНА: ЩО? ДЕ? КОЛИ?
АФЕРИСТИ З «ЕЛІТА-ЦЕНТРУ» ТАКИ «НАСЛІДИЛИ»
Нешвидко вкладники оговтаються від шоку, пережитого через квартирну аферу, яку провернула компанія «Еліта-Центр». Однак з'явилась надія, що винних буде покарано.

Правоохоронним органам удалося встановити банки, через які організатори афери, пов'язаної з компанією «Еліта-Центр», виводили отримані від інвесторів гроші.
Як поінформував заступник в. о. міністра внутрішніх справ Володимир Євдокимов, відомо, через які банки з українським капіталом йшли трансакції. «Усі ці банки, рахунки ретельно перевіряються»,— сказав він. Міліція отримала можливість доступу до інформації про деякі рахунки. Зокрема, довідалася, на які прізвища ці рахунки були відкриті. «Ми перевіряємо, хто за цими прізвищами стоїть, тому що група, яка працювала,— це аферисти з великої літери»,— сказав заступник міністра.
Він додав, що розраховує отримати всю інформацію про рахунки найближчим часом і терміново доповісти про ситуацію міністру внутрішніх справ Юрію Луценку. Компанії, що вклали гроші в будівництво «Еліта-Центру», оцінюють свої втрати в результаті шахрайства в суму, що перевищує 10 мільйонів доларів. Загальний збиток інвесторів, за даними міліції, близько 400 мільйонів гривень.

УКРАЇНА СТАНЕ ЧАСТИНОЮ ЕНЕРГОРИНКУ ЄВРОПИ
Наша країна має стати невід'ємним складником енергетичного ринку Європи. Головне — ефективно використовувати наявні енергетичні ресурси, які є в Україні, й водночас гарантувати енергетичну безпеку держави.

Таку думку Прем'єр-міністр Юрій Єхануров висловив під час зустрічі з економістами, науковцями, представниками ділових кіл Тернопільської області. Голова уряду повідомив, що наразі в Україні є надмірні запаси електроенергії — близько 20%. З 1 січня цього року її експорт збільшився на 34,5%. З'явилася ще одна держава, яка почала отримувати українську електроенергію,— Білорусь. Нині триває пошук енергетичних партнерів у європейських державах.
Єхануров торкнувся також проблеми видобутку нафти і газу. Зараз прокуратура має претензії до власників більш як 570 ліцензій на право видобутку корисних копалин, пояснив він. Шістдесят шість ліцензій, що стосуються видобутку нафти і газу, викликають у правоохоронців низку питань.
Прем'єр сказав, що він доб'ється, аби список фірм, які мають сумнівні ліцензії, був опублікований. «І хай українські журналісти поцікавляться, хто стоїть за тими бабусями і дідусями, котрі є засновниками таких фірм, які тільки за право видобутку газу, продаючи земельні ділянки, отримали десятки мільйонів гривень»,— зазначив він.
також у паперовій версії читайте:
  • ШАНОВНІ СПІВВІТЧИЗНИКИ!
  • ЧОРНОМОРСЬКИЙ СУДНОБУДІВНИЙ БУДЕ РЕПРИВАТИЗОВАНО?
  • МИ ПОГАШАЄМО ЗАБОРГОВАНІСТЬ ЗА ГАЗ ПЕРЕД ТУРКМЕНІЄЮ
  • «МІТТАЛ СТІЛ КРИВИЙ РІГ»: АМБІТНІ ПЛАНИ
  • ВІЙСЬКО ПОТРЕБУЄ ЦИВІЛЬНИХ ПСИХОЛОГІВ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».