Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА РОЗМАЇТТЯ
ПРИХОДЯТЬ ЗА ЕКЗОТИКОЮ ТА ЧОЛОВІЧОЮ СИЛОЮ

Задоволення (хоч сам автор говорить про те, що у нього це викликає швидше сльози, чим слинотечу) — не з дешевих: статевий орган канадського тюленя, приміром, коштує майже 400 доларів і потребує попереднього замовлення. Причому, як переконують відвідувачів спеціально навчені офіціанти і дієтолог, платять вони не лише за екзотику, а й за буцімто оздоровчий ефект, котрий відчують, скуштувавши це диво. Особливо цей аргумент діє на чоловіків, які вважають, що вживання тваринної чоловічої сили додасть власної й підвищить потенцію.
Нестачі у відвідувачах у власника ресторану пана Го немає — тут і допитливі іноземці, й китайські чиновники, і ті, хто щиро сподівається справити потім враження на свою обраницю. Хоч, як зізнаються завсідники, процес «переходу чоловічої сили» вельми тривалий і вимагає терпіння.


ДВІ ШКОЛИ ЕВАКУЮВАЛИ ЧЕРЕЗ СКУНСА
Учнів і викладачів двох шкіл міста Нанчинталь у мексиканському штаті Веракрус евакуювали через скунса, повідомляє BBC News.
У приміщеннях цих навчальних закладів, які знаходяться поряд, почав поширюватися різкий хімічний запах. Неподалік від шкіл розташовується нафтопереробне підприємство компанії Pemex, і рятувальники, до яких звернулась адміністрація навчальних закладів, вирішили, що йдеться про витікання хімічних речовин.
Однак співробітники аварійної служби Pemex, перевіривши систему газопроводів нафтохімічного підприємства, ніякого витікання не знайшли. Надибати джерело неприємного запаху їм удалось під час обстеження шкільних приміщень. З'ясувалось, що причиною «газової атаки» став скунс, що живе в одній зі шкільних лабораторій.
Проте мер міста не повірив у версію зі скунсом, і зажадав від компанії Pemex компенсувати збитки, спричинені витіканням хімічних речовин із нафтохімічного підприємства.

також у паперовій версії читайте:
  • СВІТСЬКА ХРОНІКА
  • ЩО Б ПРИГОТУВАТИ?..
  • НОУ — ХАУ
  • ЗНАХІДКИ
  • ФАКТ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».